Reserveer je tafel

Wil je een tafel voor vandaag reserveren? Bel dan even naar 0570 – 601231. Wil je voor een ander moment reserveren? Vul dan onderstaand formulier in.

Lees voordat je een reservering plaatst onderstaande informatie en voorwaarden goed door.

Reserveringsvoorwaarden:
– Reserveer alleen als je geen Covid-19 gezondheidsklachten hebt
– Het is alleen mogelijk om te reserveren voor een tafel binnen, dus niet op het terras
– Wij accepteren reserveringen tot maximaal 4 personen
– Bij reserveringen vanaf 3 personen geef je aan dat het om een huishouden gaat. Is dit niet het geval of heeft ons personeel sterke twijfels, staan wij in ons recht de reservering ter plekke te annuleren
– Je kan elk half uur reserveren tussen 12:00 en 23:00
– We verwachten dat je op tijd aanwezig bent voor je reservering. Ben je na tien minuten niet aanwezig, wordt je tafel vergeven
– Je reserveert een tafel voor een periode van 1 uur en 45 minuten. Hierna verzoeken we je vriendelijk de tafel af te staan aan anderen. Mocht er op je tafel geen reservering zijn na je bezoek, kun je uiteraard blijven zitten.

Let op: na het plaatsen van je reservering krijg je een ontvangstbevestiging. Wij doen ons uiterste best om de reservering zo spoedig mogelijk te bevestigen.

Heb je nog vragen (niet over het reserveren), mail dan naar info@samenindeventer.nl.

Let op: reserveert u vanaf 3 personen, dient het gezelschap aan de RIVM richtlijnen te voldoen.
Let op: voor reserveringen op dezelfde dag dient u te bellen naar 0570-601231.
Let op: u reserveert een tafel voor maximaal 1 uur en 45 minuten.
Geef hier aan of er bijzonderheden zijn waar we vanaf moeten weten. Arrangementen zijn alleen te reserveren in de tijdsloten 'Late Lunch en Borrel' en tijdens de 'Avondborrel'.
Bij het aanvinken van bovenstaand vak geeft de gast aan geen Covid-19 klachten te hebben. De gezondheidscheck is te vinden als afbeelding boven dit formulier.
Wij accepteren geen reserveringen op ons terras.
Bij het aanvinken van bovenstaand vak geeft de gast aan dat de reservering één huishouden betreft. Indien bij het plaatsen van de reservering vanaf drie personen dit vak niet is aangevinkt, zijn we genoodzaakt de reservering te annuleren.

Let op: wil je een tafel voor vandaag reserveren? Bel dan even naar 0570 – 601231.