Jouw mening is goud waard!

Grand Café Samen heeft jouw hulp nodig! 

Na de tegenslagen van de afgelopen periode wordt het tijd om de bloemetjes buiten te zetten! Wat zijn we blij dat Nederland weer van het slot gehaald wordt en we onze deuren voor jullie steeds verder open mogen doen. Nu is het tijd om het jou als gast nog meer naar wens te maken bij Samen!

We doen onderzoek naar het imago en de identiteit van Samen om een waardevollere beleving te creëren voor onze gasten. Het beeld van de jou, onze gast, is hierbij enorm van belang! Mede dankzij jouw ingevulde enquête is Samen in staat om in de toekomst beter aan te sluiten op de wensen en behoeften van jullie als gasten. 

 In ruil voor jouw waardevolle mening maak jij kans op een high-tea voor 2 personen. Deze prijs wordt 3 keer verloot onder de respondenten!

Probeer de vragen zo eerlijk mogelijk in te vullen, de antwoorden worden volledig anoniem verwerkt. Het invullen van de enquête zal ongeveer 10 minuten duren. Wil je kans maken op één van onze high-tea waardebonnen? Dan vragen we jou je e-mailadres in te vullen aan het einde van de enquête. Alvast enorm bedankt voor het invullen en hopelijk tot snel bij Samen!